Alle har hørt om de syv dødssyndene: Utukt, fråtseri, gjerrighet, sløvhet, vrede, misunnelse og hovmot. Predikanten Andy Breslewood har nå utpekt syv ikke-fullt-så-dødelige synder. Dårlig grammatikk i bønnen er en av dem …
– Riktignok er de ikke så fatale som de syv dødssyndene, men de syv ikke-fullt-så-dødelige syndene er grenseløst irriterende for Herren, sier Andy Breslewood til den notorisk løgnaktige avisen Weekly World News.

Disse syv syndene er:

  1. Skjødesløshet: Himmelen er lytefri. En rotekopp vil aldri få en varm velkomst i Paradiset.
  2. Kjedelighet: Å kjede andre til døde ved å fortelle de samme dårlige vitsene om igjen og om igjen kan være like fortærende ødeleggende som å skyte dem.
  3. Falsk britisk aksent: Hvis du legger til deg en falsk britisk aksent etter en to ukers ferie i England blir Herren forbannet.
  4. Uhøflighet: Selv om personen du snakker med bare er en «enkel» servitrise, så vær høflig.
  5. Feighet: Hvis du er typen som står og ser på mens bøllene denger opp en eller annen stakkars nerd, er «godheten» din ubrukelig.
  6. Ignoranse: Det plager virkelig Gud når bønnene fremsies i et dårlig språk, eller med grammatiske feil.
  7. Blind lydighet: I noen tilfeller er det å være for mye av et «ja-menneske», som Adolf Eichmann, nok til å dømme deg til Helvetes evige pinsler.
Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This