Alle har hørt om de syv dødssyndene: Utukt, fråtseri, gjerrighet, sløvhet, vrede, misunnelse og hovmot. Predikanten Andy Breslewood har nå utpekt syv ikke-fullt-så-dødelige synder. Dårlig grammatikk i bønnen er en av dem …
– Riktignok er de ikke så fatale som de syv dødssyndene, men de syv ikke-fullt-så-dødelige syndene er grenseløst irriterende for Herren, sier Andy Breslewood til den notorisk løgnaktige avisen Weekly World News.

Disse syv syndene er:

  1. Skjødesløshet: Himmelen er lytefri. En rotekopp vil aldri få en varm velkomst i Paradiset.
  2. Kjedelighet: Å kjede andre til døde ved å fortelle de samme dårlige vitsene om igjen og om igjen kan være like fortærende ødeleggende som å skyte dem.
  3. Falsk britisk aksent: Hvis du legger til deg en falsk britisk aksent etter en to ukers ferie i England blir Herren forbannet.
  4. Uhøflighet: Selv om personen du snakker med bare er en «enkel» servitrise, så vær høflig.
  5. Feighet: Hvis du er typen som står og ser på mens bøllene denger opp en eller annen stakkars nerd, er «godheten» din ubrukelig.
  6. Ignoranse: Det plager virkelig Gud når bønnene fremsies i et dårlig språk, eller med grammatiske feil.
  7. Blind lydighet: I noen tilfeller er det å være for mye av et «ja-menneske», som Adolf Eichmann, nok til å dømme deg til Helvetes evige pinsler.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This