1. Hver gang de maler nye striper i veien, må du kjøpe ny bil.
 2. I blant stopper bilen uten grunn, noe du bare må akseptere, starte på nytt og kjøre videre.
 3. I blant medfører en uventet manøver at bilen stopper, og du må reinstallere motoren. Av en eller annen grunn, aksepterer du også dette uten å stille spørsmål.
 4. Du kan bare ha en person i bilen samtidig dersom du ikke kjøper spesielle versjoner. I så fall må du kjøpe flere seter.
 5. Macintosh lager en bil som går på solkraft, aldri stopper, er fem ganger så rask, dobbelt så enkel å kjøre, men den kan dessverre bare kjøres på fem prosent av veiene.
 6. Macintosh-eierne kan kjøpe kostbare Microsoft-oppgraderinger som gjør at bilene kjører mye saktere.
 7. Alle indikatorer på dashbordet, som oljelampe, bensinmåler, er erstattet av et generelt varsellys om at «noe er galt».
 8. Airbaggen spør deg «Er du sikker?» før den går av.
 9. Når du kræsjer aner du ikke hva som skjedde.
 10. I blant stenger bilen deg ute og nekter å slippe deg inn før du tar i dørhåndtaket, vrir om nøkkelen og holder fast i radioantenna samtidig.
 11. Alle bilkjøpere må kjøpe deluxe-utgaven av leverandørens egen kartbok, selv om de verken trenger den eller vil ha den. Forsøker de å kaste ut kartboka, reduseres bilens ytelse med minst 50 prosent eller mer.
 12. Hver gang en ny bil kommer på markedet, må alle ta lappen på nytt, fordi ingenting gjøres på samme måten som før.
 13. Du må trykke på startknappen for å stoppe.

Tirsdag morgen som ukebrev

Ukebrevet Tirsdag morgen går gratis ut til abonnentene hver tirsdag morgen (unntatt når det ikke gjør det). Alltid på en tirsdag, aldri resten av uka, og kun en epost hver uke. Hvis det gir deg én aha-opplevelse eller en dråpe inspirasjon er målet nådd. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This