1. Hver gang de maler nye striper i veien, må du kjøpe ny bil.
 2. I blant stopper bilen uten grunn, noe du bare må akseptere, starte på nytt og kjøre videre.
 3. I blant medfører en uventet manøver at bilen stopper, og du må reinstallere motoren. Av en eller annen grunn, aksepterer du også dette uten å stille spørsmål.
 4. Du kan bare ha en person i bilen samtidig dersom du ikke kjøper spesielle versjoner. I så fall må du kjøpe flere seter.
 5. Macintosh lager en bil som går på solkraft, aldri stopper, er fem ganger så rask, dobbelt så enkel å kjøre, men den kan dessverre bare kjøres på fem prosent av veiene.
 6. Macintosh-eierne kan kjøpe kostbare Microsoft-oppgraderinger som gjør at bilene kjører mye saktere.
 7. Alle indikatorer på dashbordet, som oljelampe, bensinmåler, er erstattet av et generelt varsellys om at «noe er galt».
 8. Airbaggen spør deg «Er du sikker?» før den går av.
 9. Når du kræsjer aner du ikke hva som skjedde.
 10. I blant stenger bilen deg ute og nekter å slippe deg inn før du tar i dørhåndtaket, vrir om nøkkelen og holder fast i radioantenna samtidig.
 11. Alle bilkjøpere må kjøpe deluxe-utgaven av leverandørens egen kartbok, selv om de verken trenger den eller vil ha den. Forsøker de å kaste ut kartboka, reduseres bilens ytelse med minst 50 prosent eller mer.
 12. Hver gang en ny bil kommer på markedet, må alle ta lappen på nytt, fordi ingenting gjøres på samme måten som før.
 13. Du må trykke på startknappen for å stoppe.
Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er redaktør av Tirsdag morgen og gründer i Leveraas AS. Han var gründer av digi.no. I dag kaller han seg coach og journalist, med kommunikasjon som en rød tråd. Ta kontakt med Paal enten du trenger en sparringpartner i ditt lederskap eller en som kan hjelpe deg å få budskapet ut i verden. Eller begge deler.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Ukebrevet Tirsdag morgen

Ukebrevet Tirsdag morgen er refleksjoner om lederskap. Hundrevis av abonnenter får det som epostbrev hver tirsdag. Vil du bli med?

Takk for din påmelding. Sjekk din mail for å bekrefte, så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This