Leste du om historien om Kirsti Cath (The Lady and the (Super)Tramp) forleden? Nå har historien fått en magisk fortsettelse.

The Lady and the Supertramp: Det eneste som mangler er lyden av "Bella Notta" i bakgrunnen og en spaghetti på deling.

The Lady and the Supertramp: Det eneste som mangler er lyden av "Bella Notta" i bakgrunnen og en spaghetti på deling.

Kirsti Cath dro til Hamburg og fikk møte sin helt. «Ren magi», beskriver hun møtet med den aldrende superstjernen og forgrunnsfiguren i Supertramp.

Det er vanskelig med ord å beskrive møtet med mr Hodgson uten å virke dustete. Ordet magisk er faktisk mest nærliggende. Ja, jeg vet det, det lyder lettere fjollete, men jeg finner ikke noe mer dekkende ord. Han er blid, vennlig, og har et blikk som formidler en utrolige varme. I ettertid kjenner jeg stor takknemlighet og respekt; det er jo faktisk han som gjennom sitt arbeide og geniale musikktalent, har fulgt meg i hele mitt voksne liv – og med det bidratt til det gode liv! (Fra Dahles Univers)

Nå gjenstår det å se om han svarer ja til å spille i 50-årsdagen hennes neste år.

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This