Har du lest historien om franske Daniel Anceneaux som i seks måneder chattet romantisk med en kvinne som viste seg å være hans mor?

Historien ble sendt ut via Yahoo, og både komikeren Jay Leno og Dagbladet har gjengitt den som sann.

Men denne historien er nok for god til å være sann.

Det var Weekly World News, en avis kjent for sin svært fantasifulle journalistikk og oppdiktede historier, som brakte denne nyheten først.

Etter å ha nettflørtet med en sensuell kvinne i et halvår, fikk han endelig arrangert et stevnemøte med kvinnen. Alt lå til rette for idyll og romantikk. De skulle møtes på en øde strand i Marseilles etter solnedgang.

– Jeg gikk til stranden og tenkte at jeg skulle møte drømmejenta. Og der var hun, ikledt hvit shorts og rosa t-skjorte, akkurat slik vi hadde avtalt.

– Men da jeg kom nærmere, snudde hun seg – og vi fikk vårt livs sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Alt jeg tenkte var: Åh, herregud! Det er mamma!

Snopes.com avslører den som en klassisk urban legende i ny innpakning, – eller en «avisand» som det gjerne kalles på norsk.

Urban Legends Reference Pages: Risqué Business (Mum e-Dearest)

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This