Har du lest historien om franske Daniel Anceneaux som i seks måneder chattet romantisk med en kvinne som viste seg å være hans mor?

Historien ble sendt ut via Yahoo, og både komikeren Jay Leno og Dagbladet har gjengitt den som sann.

Men denne historien er nok for god til å være sann.

Det var Weekly World News, en avis kjent for sin svært fantasifulle journalistikk og oppdiktede historier, som brakte denne nyheten først.

Etter å ha nettflørtet med en sensuell kvinne i et halvår, fikk han endelig arrangert et stevnemøte med kvinnen. Alt lå til rette for idyll og romantikk. De skulle møtes på en øde strand i Marseilles etter solnedgang.

– Jeg gikk til stranden og tenkte at jeg skulle møte drømmejenta. Og der var hun, ikledt hvit shorts og rosa t-skjorte, akkurat slik vi hadde avtalt.

– Men da jeg kom nærmere, snudde hun seg – og vi fikk vårt livs sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Alt jeg tenkte var: Åh, herregud! Det er mamma!

Snopes.com avslører den som en klassisk urban legende i ny innpakning, – eller en «avisand» som det gjerne kalles på norsk.

Urban Legends Reference Pages: Risqué Business (Mum e-Dearest)

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på.

 

 

Og du, Tirsdag morgen er genuint opptatt av ditt personvern. Dine data vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet. Les utfyllende erklæring:

https://tirsdagmorgen.no/om/personvernerklaering/

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This