Glad i lister av typen «9 ting å si til din venn som er redd for edderkopper», eller «15 måter å drive folk til vanvidd over telefonen«?

Nettet elsker slike lister også, og noen går helt av støvleskaftene i sin iver etter å dele dem med verden. En slikt nettsted er 5ives: Merlin’s Lists of Five Things. Som navnet indikerer, er dette en liste med fempunktslister over alt mellom himmel og jord, som fem ting du ikke har lyst til å høre fra noen som kommer ut av doen etter 35 minutter, eller fem ting du kanskje har lyst til å revurdere.

Når du har lest alt om Merlins fem innfallsvinkler til det livet måtte ha å by på, kan du sjekke Yahoos kategori over lister, hvor du blant annet finner 2000 alternative anvendelser av peanøttsmør. Lurer du på om du er en drittsekk? Finn det ut på What Constitutes an Asshole.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This