Glad i lister av typen «9 ting å si til din venn som er redd for edderkopper», eller «15 måter å drive folk til vanvidd over telefonen«?

Nettet elsker slike lister også, og noen går helt av støvleskaftene i sin iver etter å dele dem med verden. En slikt nettsted er 5ives: Merlin’s Lists of Five Things. Som navnet indikerer, er dette en liste med fempunktslister over alt mellom himmel og jord, som fem ting du ikke har lyst til å høre fra noen som kommer ut av doen etter 35 minutter, eller fem ting du kanskje har lyst til å revurdere.

Når du har lest alt om Merlins fem innfallsvinkler til det livet måtte ha å by på, kan du sjekke Yahoos kategori over lister, hvor du blant annet finner 2000 alternative anvendelser av peanøttsmør. Lurer du på om du er en drittsekk? Finn det ut på What Constitutes an Asshole.

Tirsdag morgen som ukebrev

Ukebrevet Tirsdag morgen går gratis ut til abonnentene hver tirsdag morgen (unntatt når det ikke gjør det). Alltid på en tirsdag, aldri resten av uka, og kun en epost hver uke. Hvis det gir deg én aha-opplevelse eller en dråpe inspirasjon er målet nådd. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This