makin baconUtsagnet «du blir hva du spiser» poppet opp fra hjernebarken under en handletur i matbutikken.

I vår siviliserte verden, er det å spise dyr egentlig litt traumatisk for mange av oss. Dyr er jo ofte både søte og snille og trofaste.

Det er sikkert det som er grunnen til at det er spesielt kjøttpålegget som får så kreative navn.

Dette er jo en måte å vende fokus bort fra hvor maten kommer fra, og hva den faktisk er laget av.

Les resten

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS

Paal Leveraas er 100-dagerscoachen. Med flere tiårs erfaring som kommunikator, leder, gründer og coach fokuserer han nå primært på å støtte ledere gjennom den første kritiske fasen i en ny lederrolle, til beste for virksomheten, lederen selv og de som skal ledes. Les mer om 100-dagersprogrammet på www.leveraas.no.


Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: