makin baconUtsagnet «du blir hva du spiser» poppet opp fra hjernebarken under en handletur i matbutikken.

I vår siviliserte verden, er det å spise dyr egentlig litt traumatisk for mange av oss. Dyr er jo ofte både søte og snille og trofaste.

Det er sikkert det som er grunnen til at det er spesielt kjøttpålegget som får så kreative navn.

Dette er jo en måte å vende fokus bort fra hvor maten kommer fra, og hva den faktisk er laget av.

Les resten

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS
Paal Leveraas er coach, journalist og gründer. Han har vært ansvarlig redaktør i Computerworld Norge og redaktør og gründer i digi.no, og var fra 2012 til 2017 kommunikasjonsrådgiver i HR Norge. Fra høsten 2017 er han tilbake som gründer i sitt selskap Leveraas AS.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: