Internett og blogging gir folk med spesielle interesser en fin mulighet til å få utløp for sine spesielle interesser.

Peter Pan
Randy Constan bor i Tampa, Florida, hevder å være 50 år gammel, men holder seg ung, etter bildene å dømme. Randys alter ego er Peter Pan, Disney-fabelfiguren. På PixyLand.org forteller Randy om sitt liv som Peter Pan.

Tidsreisefondet
Denne er så idiotisk at den nesten virker troverdig. «The Time Travel Fund» forutsetter at det en gang i fremtiden vil være mulig å reise i tid. Nå inviterer de deg og andre til å betale inn $10 i Tidsreisefondet. Gjennom århundrene det vil ta før tidsreiser blir en realitet vokser innskuddet til astronomiske beløp. Disse pengene er betalingen til våre etterkommere for at de skal plukke akkurat deg ut av dagen i dag og frakte deg til fremtiden.

Dersom dette funker, vil du antagelig rett og slett forsvinne ut av vår tid mer eller mindre i samme øyeblikk du betaler inn innskuddet. Dersom så ikke skulle skje, kan det være flere grunner til det. En av dem kan være at du returneres igjen til samme tidsluke du ble hentet ut fra, og ikke er i stand til å huske hva som skjedde. En annen er at de som disponerer pengene i fremtiden ikke ser noen grunn til å bruke energi på å hente deg ut. En tredje er at banken går konkurs om 150 år, året før du skulle hentes. En tredje er at de som disponerer pengene i nåtiden slett ikke setter dem på rentebærende konto, men tar seg et friår i Karibia eller deromkring.

Blink-O-Rama
Daniel Maxton er glad i å ta bilder. Men fotoobjekter har en tendens til å blunke akkurat i det du trykker på knappen. Vi andre kaster de bildene i søpla. Danno har samlet et stort utvalg av dem på sin blogg Blink-O-Rama.

Verdens minste nettsted
Du vet kanskje hvor første og siste side på Internett er? Men hvor er den minste? Den er her.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Ukebrevet Tirsdag morgen

Ukebrevet Tirsdag morgen er refleksjoner om lederskap. Hundrevis av abonnenter får det som epostbrev hver tirsdag. Vil du bli med?

Takk for din påmelding. Sjekk din mail for å bekrefte, så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This