Mange fedre i dag slites mellom jobb, familie og egenpleie. Du opplever kanskje at karriéren går så det suser, mens familie, hus, hjem og barn henger i en tynn tråd. Din egen kropp og sjel kommer i siste rekke. Forfallet kjennes på kroppen, og du kjenner at du nærmer deg et punkt hvor du blir nødt til å velge:

Skal du fortsatt være en suksessrik mann i arbeidslivet, eller skal du redde stumpene av familien du elsker så høyt?

Men vent! Ikke ta valget ennå.

La oss vise deg hvordan du kan få begge deler. La oss vise deg hvordan du kan få alt.

Vi er tre fedre, Rick, Christopher og Paal, som alle er utdannede co-active coacher. Vi har tilsammen mer enn 75 års erfaring som fedre. Vi har tilsammen gjort alle feilene i boka, og vi har lært litt om hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Vi har tilsammen satt åtte barn til verden, og vi har lagt stemplet oss inn i fem ekteskap eller samboforhold.

Vi vet at vi kan hjelpe deg å finne svaret på hvordan du selv kan forandre deg, hvordan du selv kan bli en mer levende, mer nær, mer tilfreds far og ektemann, uten å gi avkall på karriéren din, og uten at det skal koste deg helsa di.

Sjekk hva vi har å tilby på TheFatherCoach.com, og kontakt oss.

Og du. Ikke vent for lenge. Ungkarslivet er ikke så gloriøst som du minnes det.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: