X-files

“The truth is out there”. Her er det innerste, nedstøvede arkivet for slikt som ikke passer inn i vårt alminnelige virkelighetsbilde eller egentlig ikke hører hjemme her.

Problemløsning

Hvorfor gjøre det vanskeligere enn det er?

Hvem vet hva som er bra og hva som ikke er bra?

Når livet herjer med deg, kan en smule østlig stoisisme være oljen som roer opprørt hav. For hvem vet om det er bra eller ikke bra?

Lillemanndikt

Trøstedikt til ni år gammel jente som blir tante for første gang.

Himmel og hav

Jeg ser deg sove og tenker strakshimmel og hav jeg har hatt flaksFor tenk at ei jente så klok og så finvalgte ut meg som pappaen sin refr.:Himmel og havsol, regn og vindfår plass i et lite barnesinnDen dypeste dal ogden høyeste toppalt i en liten barnekropp Jeg ber...
[the_ad_group id="14263"]
Gudebarn eller skrullinger?

Gudebarn eller skrullinger?

Mange av de egenskapene som gjør at en person får merkelappen «nerd» eller «geek» grenser opp mot karaktertrekk som kobles med Asperger. Er de gudebarn? Eller er de noen skrullinger?

read more
[the_ad_group id="14263"]

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest