En hjemmelaget video av to gutter på 10 og 4 år gikk sin seiersgang over Internett som det endelige bevis på at UFOer besøker jorden.

Det var en regnfull sommerdag, og ikke så lett å finne på noe å fordrive tiden med. Mark Obmasciks tre sønner kjedet seg. Men det var først da det ble stille, at Mark ble bekymret. Han gikk inn på kjøkkenet hvor stillheten kom fra:

In the kitchen I found our 10-year-old with a cheap plastic digital camera and our 4-year-old with a circular LED light purchased from Wal-Mart for $4.88. The younger boy was reflecting the light off the kitchen window while the older boy shot a pixilated video clip. I have to admit: The reflection did look a little like a weird flying saucer, but the narration by my son sealed the deal.

Så la de det ut på YouTube. I løpet av kort tid var det plukket opp av flere andre nettsteder. Noen hadde til og med forlenget det 18 sekunder lange videoklippet til et tominutters dramatisert innslag.

Les Marks egen historie, og legg spesielt merke til de forunderlige kommentarene fra skuffede UFO-fans.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: