Foredrag, paneldebatter, workshops …

Jeg holder ofte og gjerne foredrag, leder paneldebatter eller leder grupper av mennesker gjennom andre former for begivenheter. Med på kjøpet får du breddeinnsikten fra 20 år som journalist, kombinert med en coachende stil, evne til innlevelse og masse humor. Hvis vi finner en ramme som passer, kan jeg love et engasjerende, morsomt og lærerikt samspill.

Noen smakebiter:

Bloggerne – den femte statsmakt?

Mediemakten er under omfordeling, og en ny type aktører er kommet på banen og forlanger sin del: Bloggerne. Fenomenet blogging er blitt fremstilt som den 5. statsmakt, og et korrektiv til en stadig mer maktarrogant presse. Andre avspiser det som en fantazillion hormonladede tenåringsdagbøker uten reellt innhold, ei heller innflytelse.

Likefullt begynner listen over medietopper og maktpersoner som overraskende er blitt felt av reflekterende, tenkende og noen ganger veldig sinte bloggere å bli lang.

Har du råd til å overse bloggosfæren?

Foredraget gir et innblikk ikke bare i hva som skjer og hvorfor, men også hva dette kan føre til av endringer ettersom spillereglene endres.

Coach, klapp og klem

Coaching er in. En hær av coacher har inntatt Norge. I forhold til folketallet er det antagelig flere coacher i Norge enn i noe annet land, muligens med unntak av USA. Er dette bare en motebølge, eller er det utslag av et overskuddsfenomen i et av verdens rikeste land? Foredraget gir et humørfylt, ertende og selvironisk innblikk i hva coaching er, hva det kan gjøre for deg og din bedrift, og lanserer noen interessante teorier om hvorfor trauste nordmenn plutselig er blitt så coachende.

Ta kontakt hvis du vil vite mer.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This