Foredrag, paneldebatter, workshops …

Jeg holder ofte og gjerne foredrag, leder paneldebatter eller leder grupper av mennesker gjennom andre former for begivenheter. Med på kjøpet får du breddeinnsikten fra 20 år som journalist, kombinert med en coachende stil, evne til innlevelse og masse humor. Hvis vi finner en ramme som passer, kan jeg love et engasjerende, morsomt og lærerikt samspill.

Noen smakebiter:

Bloggerne – den femte statsmakt?

Mediemakten er under omfordeling, og en ny type aktører er kommet på banen og forlanger sin del: Bloggerne. Fenomenet blogging er blitt fremstilt som den 5. statsmakt, og et korrektiv til en stadig mer maktarrogant presse. Andre avspiser det som en fantazillion hormonladede tenåringsdagbøker uten reellt innhold, ei heller innflytelse.

Likefullt begynner listen over medietopper og maktpersoner som overraskende er blitt felt av reflekterende, tenkende og noen ganger veldig sinte bloggere å bli lang.

Har du råd til å overse bloggosfæren?

Foredraget gir et innblikk ikke bare i hva som skjer og hvorfor, men også hva dette kan føre til av endringer ettersom spillereglene endres.

Coach, klapp og klem

Coaching er in. En hær av coacher har inntatt Norge. I forhold til folketallet er det antagelig flere coacher i Norge enn i noe annet land, muligens med unntak av USA. Er dette bare en motebølge, eller er det utslag av et overskuddsfenomen i et av verdens rikeste land? Foredraget gir et humørfylt, ertende og selvironisk innblikk i hva coaching er, hva det kan gjøre for deg og din bedrift, og lanserer noen interessante teorier om hvorfor trauste nordmenn plutselig er blitt så coachende.

Ta kontakt hvis du vil vite mer.

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Ukebrevet Tirsdag morgen

Ukebrevet Tirsdag morgen er refleksjoner om lederskap. Hundrevis av abonnenter får det som epostbrev hver tirsdag. Vil du bli med?

Takk for din påmelding. Sjekk din mail for å bekrefte, så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This