Klar?

Er du klar for coaching? Slik kommer vi i gang:

  • To inntakssamtaler á 1,5-2 timer, hvor vi, om mulig, møtes fysisk. Hvis ikke tar vi det på telefonen. Gjennom inntakssamtalene blir vi enige om de viktigste målene for arbeidet vi går inn i.
  • Gjennomsnittlig tre telefonsamtaler pr måned. Disse legger vi så godt vi kan til et fast tidspunkt. Det er gjennom disse samtalene og de hjemmeleksene du får at effekten av coachingen finner sted.
  • Øvrig oppfølging etter avtale og behov, for eksempel gjennom epost, chat eller telefon. Skulle du for eksempel ønske en ansikt-til-ansikt-samtale, så ordner vi det.

Priser i 2007

  • For privatpersoner: 12.000 (15.000 inkl mva) for de tre første månedene, deretter 3.000 pr måned (3.375 inkl mva)
  • For profesjonelle: 18.000 (22.500 inkl mva) for de tre første månedene, deretter 4.500 pr måned (5.625 inkl. mva)

Øvrige coaching-tjenester

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This