I 2015 legger New York Times ned sin nettutgave. Opplaget er sterkt redusert – avisen er ikke mer enn et nyhetsbrev til eldre mennesker. Nyhetsorganisasjoner slik vi kjenner dem i dag er borte. I stedet oppstår en slags allianse/konkurranse mellom folket, Google, Amazon og Microsoft. Google og Amazon slår seg sammen til GoogleZon, mens Microsoft gjør hva de kan for å kjempe mot denne informasjonsgigantens altomfavnende fangarmer.

Folket har overtatt journalistikken. En avlagt journalist fra New York Times starter en GPS-tagging av venner og naboers podcaster, webcaster og blogger, og snart kan du bla deg gjennom kartet og automatisk få inn sendinger som rapporterer de helt hyperlokale nyhetene.

Dette er bare en del av den spennende fremtidsvisjonen EPIC 2015 som nå er oppdatert fra 2014 og har fått en del nye momenter innbakt.

Denne bør du se.

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS
Paal Leveraas er 100-dagerscoachen. Med flere tiårs erfaring som kommunikator, leder, gründer og coach fokuserer han nå på å støtte ledere i den første fasen i en ny lederrolle.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: