I 2015 legger New York Times ned sin nettutgave. Opplaget er sterkt redusert – avisen er ikke mer enn et nyhetsbrev til eldre mennesker. Nyhetsorganisasjoner slik vi kjenner dem i dag er borte. I stedet oppstår en slags allianse/konkurranse mellom folket, Google, Amazon og Microsoft. Google og Amazon slår seg sammen til GoogleZon, mens Microsoft gjør hva de kan for å kjempe mot denne informasjonsgigantens altomfavnende fangarmer.

Folket har overtatt journalistikken. En avlagt journalist fra New York Times starter en GPS-tagging av venner og naboers podcaster, webcaster og blogger, og snart kan du bla deg gjennom kartet og automatisk få inn sendinger som rapporterer de helt hyperlokale nyhetene.

Dette er bare en del av den spennende fremtidsvisjonen EPIC 2015 som nå er oppdatert fra 2014 og har fått en del nye momenter innbakt.

Denne bør du se.

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Ukebrevet Tirsdag morgen

Ukebrevet Tirsdag morgen er refleksjoner om lederskap. Hundrevis av abonnenter får det som epostbrev hver tirsdag. Vil du bli med?

Takk for din påmelding. Sjekk din mail for å bekrefte, så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This