diggar dej, diggar dej, digg, digg, diggar dej, sang noen svensker en gang tror jeg. digi-loo, digi-lei, sang noen andre. I Norge var det digi.no, digitoday. Så navnet digg var kanskje ikke så originalt. Men det er noe diggbart over digg.com likevel.
digg er en nyhetstjeneste basert 100 prosent på lenker til andre saker som brukerne legger inn. I tillegg kan registrerte brukere stemme på saker de ønsker på forsiden. Jo høyere digg-score en sak har, jo høyere prioriteres den på forsiden. Tjenesten blir dermed helt brukerdrevet, uten at redaktører eller andre griper inn. Med titusenvis av brukere gir det en fenomenal mulighet til å være tidlig ute med nyheter.

Foreløpig er digg teknologifokusert, men gründerne, som nylig har hentet inn venture-kapital, vurderer å inkludere andre kategorier nyheter.

Gå til:

Dynamisk feed av de siste artiklene fra digg:

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This