Når Norsk Redaktørforenings årsmøte og årskonferanse går av stabelen onsdag 2. og torsdag 3. mai, vil et team bloggere for første gang rapportere direkte fra konferansen på www.redaktorene.no.

De store endringene i dagens medielandskap påvirker alle, også redaktører, journalister, profesjonelle kommunikatører og lesere, og møtets hovedtema fokuserer på media i endring og hvordan redaktørrollen endrer seg som følge av dette. Deltakerne får et innblikk i noen av de teknologiene som utfordrer medias makt og endrer redaktørens rolle, og søker å bidra til å øke forståelsen av hvordan bla. brukerstyrt journalistikk, borgerjournalistikk, blogging og virtuelle samfunn endrer mediebildet.

For første gang kan alle som ønsker det følge med og delta i debatten via bloggen, som du altså finner på www.redaktorene.no.

Bloggerne som rapporterer fra møtet er Andreas Andersen, Heidi “Vampus” Nordby Lunde, Kristine Löwe, Olav Andreas Øvrebø, Tonje Brustuen og undertegnede. Ifølge bloggsjef Kristine Löwe er teamet fullbesatt, men om også du nå skulle ha en brennende, ustoppelig lyst til å delta på dette møtet og rapportere på direkten, så kan hun kanskje, bare kanskje, få skviset inn én til.

Det skader ikke å spørre. Det verste som kan skje er at du får nei.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: