Den beste måten å sikre ditt fremtidige «du» er å sikre vårt fremtidige «oss», sier Jonathan Sacks.

«Jeg tror fremtidens antropologer vil se på bøkene vi leser om selvhjelp, selvrealisering, selvfølelse. De vil se på hvordan vi snakker om moral som å være sann mot seg selv, måten vi snakker om politikk som individuelle rettigheter, og de vil se på dette vidunderlige nye religiøse ritualet vi har skapt. Du vet hva jeg mener? Vi kaller det ´selfie´. Så vil de konkludere med at det vi tilber i vår tid er selvet, meg-et, jeg-et.»

Foredrag? Coaching? Team-prosesser? Ta kontakt for uforpliktende prat

Se det tankevekkende foredraget:


Oppslagsfoto: Libreshot – Boy alone under the bridge (CC0)

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er redaktør av Tirsdag morgen og gründer i Leveraas AS. Han er coach og journalist. Det er en sjelden kombinasjon. Den røde tråden er kommunikasjon. Ta kontakt med Paal enten du trenger en sparringpartner i ditt lederskap eller en som kan hjelpe deg å få budskapet ut i verden. Eller begge deler.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This