You´d better call Paal

Kontakt coach, foredragsholder og strategisk rådgiver Paal Leveraas på epost eller telefon 98216666, eller book deg inn (lenger ned på siden) for en uforpliktende samtale om coaching, team-utvikling, foredrag eller kommunikasjonsrådgivning. Kalenderen under er alltid oppdatert.

For foredrag, ta en titt på min profil på Talerlisten.

Hvem er Paal?

Paal Leveraas

Paal Leveraas er sertifisert coach og team- og organisasjonsutvikler, basert i Oslo, men med et nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Han har mer enn 35 års erfaring fra ulike roller i små og store virksomheter. Trygghet, tillit, intensjon, klarhet og kommunikasjon er noen av ordene ledere som har jobbet med Paal bruker. Hans egen brede erfaring og kunnskapsbase gir friske, nye perspektiver og innsikter til kundene hans.

Paal er spesielt fokusert på ledertransisjon hvor en leder går fra en lederrolle til en annen. Han er sertifisert profesjonell co-active coach gjennom Coaches Training Institute og sertifisert team- og organisasjonscoach gjennom CRR Global.

Paal har vært med på oppstarten av en rekke virksomheter, blant dem digi.no, som han med-gründet i 1996. Han var ansvarlig redaktør i Computerworld Norge fra 1990-1995, han har vært byråsjef i IDG News Service Northern Europe (London) og prosjektredaktør for Scandinavia Online. Siden 2001 har han drevet sin egen virksomhet gjennom Leveraas AS, med unntak av en periode som kommunikasjonsansvarlig for HR Norge.

Les mer om Paal Leveraas på nettsiden til Leveraas AS.

Hva kundene sier

Tilfeldig valgte sitater

Paals kalender og tilgjengelighet

Pin It on Pinterest

Share This