~tilt

Leiv Eriksson ville hjem til Grønland, men kursen tiltet noen grader. Så i stedet oppdaget han en helt ny verden. Små kursjusteringer kan skape store endringer. tilt.works ambisjon er å bidra til å skape de små tiltene i næringslivet slik at vi sammen kan gjenoppdage vår egen planet. For i siste instans er det hva næringslivet gjør eller ikke gjør som avgjør vår felles skjebne.

Artikler skrevet for ~tilt

Hva Dilbert lærte meg om å skape kreative rammer

Hva Dilbert lærte meg om å skape kreative rammer

Kreativitet er ikke gitt deg. Du må ta det selv. Jan-Erik Sandberg lærte om hvordan han best tilrettelegger for egen kreativitet av tegneren bak Dilbert, Scott Adams. Hint: Det funker for team også.

Muligheter i fare

Muligheter i fare

“It was the best of times, it was the worst of times”, skrev Charles Dickens. I ekstraordinære tider må vi gjøre en ekstra innsats for å oppdage det ekstraordinære i hverandre. 

Atles fordommer satt på prøve

Atle Øi har løftet Coachmagasinet med sin personlige, reflekterte og lettleste skrivestil. I et av de siste innleggene skriver han om et seminar om hvordan man lager webinar, og bruker det som et prisme for refleksjon omkring egen fordomsfullhet. Lesverdig.

Flere av våre skribenter

Tips til ~tilt?

Ta kontakt her

5 + 1 =

Populært nå

Valg av utdanning er ikke et valg for resten av livet
Somliga går med trasiga skor
Kunsten å gi et kompliment
Kan du plukke underprisede aksjer nå som det er krise?
Går du all-in eller small-in?
3 gode spørsmål og én felle for ledere som vil coache sine medarbeidere

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest