Tang og tare, rødvin og kirkegang: Det er hemmeligheten ved et langt liv.

National Geographic har undersøkt hva som er felles for tre grupper mennesker som alle lever eksepsjonelt lenge. Mennesker fra Okinawa, Japan; Sardinia, Italia og Syvendedagsadventister fra California har alle en stor andel som blir over 100 år.

Så hva trenger du for å leve lenge? Selv om de ulike grupperingene har sine særtrekk, som den sunne, helsebringende, lavkalori-tangen japanske gamle supplerer sine måltider med, total avholdenhet fra junk-food og kaffe hos adventistene, og et glass rødvin pr dag på Sardinia, så finner magasinet fellestrekk. Interessant nok er familieverdier det som går igjen.

The Secrets of Longevity @ National Geographic Magazine (Bare et utdrag, resten i selve magasinet.)

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This