Tang og tare, rødvin og kirkegang: Det er hemmeligheten ved et langt liv.

National Geographic har undersøkt hva som er felles for tre grupper mennesker som alle lever eksepsjonelt lenge. Mennesker fra Okinawa, Japan; Sardinia, Italia og Syvendedagsadventister fra California har alle en stor andel som blir over 100 år.

Så hva trenger du for å leve lenge? Selv om de ulike grupperingene har sine særtrekk, som den sunne, helsebringende, lavkalori-tangen japanske gamle supplerer sine måltider med, total avholdenhet fra junk-food og kaffe hos adventistene, og et glass rødvin pr dag på Sardinia, så finner magasinet fellestrekk. Interessant nok er familieverdier det som går igjen.

The Secrets of Longevity @ National Geographic Magazine (Bare et utdrag, resten i selve magasinet.)

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Ukebrevet Tirsdag morgen

Ukebrevet Tirsdag morgen er refleksjoner om lederskap. Hundrevis av abonnenter får det som epostbrev hver tirsdag. Vil du bli med?

Takk for din påmelding. Sjekk din mail for å bekrefte, så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This