Omstillingen i kommunene krever en ny type ledelse. Lillehammer, Øyer og Gausdal går sammen om å sende sjefer og ledere i kommunene på skolebenken for å studere coaching.

Deltakerne i kompetansehevingstiltaket er rådmenn, kommunalsjefer og resultatenhetsledere og stabsledere i Lillehammer, Gausdal og Øyer kommuner. Totalt 100 ledere er med på studiet.

Flatere strukturer, ansvarsfordeling og myndiggjøring har endret rollene som både leder og medarbeider. Kommuneorganisasjonene er store og sammensatte bedrifter. Derfor er det viktig at forholdet mellom ledere og medarbeidere fungerer for å oppnå resultater og mål,

skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This