Angie EverhartCoaching vinner stadig større aksept som et verktøy som gir konkrete resultater raskt og greit. Det var vel ikke annet å vente enn at noen lager reality-show av det.

En armada høyprofilerte livstrenere (life coaches) skal coache skilte kvinner gjennom skilsmissetraumene i et nytt reality show som planlegges av den amerikanske TV-stasjonen ABC. Marla Maples, Angie Everhart og Shar Jackson, har sagt ja til å delta i «The Ex-Wives Club», et reality-show hvor nyskilte kvinner skal lime livene sine sammen igjen.

Marla Maples var gift med Donald Trump på midten av 90-tallet, og kan nå både bruke erfaringene fra skilsmissen og få sitt eget reality-show, slik eiendomsmogulen Trump har hatt i «The Apprentice».

Everhart var gift med Ashley Hamiton, George Hamiltons sønn, men ekteskapet varte bare tre måneder.

Shar Jackson mistet forloveden sin, Kevin Federline, til Britney Spears, da hun var gravid med Kevins andre barn.

En annen av Trumps eks-koner, Ivana Trump, har allerede jobbet med et reality show hvor hun prøvde å koble eldre kvinner med unge stuter. Showet skulle kommet denne høsten, men kommer likevel ikke på lufta.

New York Post: Exes mark the spot
Coaching: Fred i sjefen

Barbed Wire

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This