resten av uka

Tirsdag morgen kommer tirsdag morgen. Det vi skriver om resten av uka kommer i resten av uka.

Norske virksomheter vet ikke hva de vet

Kompetansebehovet i norsk arbeidsliv er stort, men et problem er at vi ikke har oversikt over hva slags kompetanse vi allerede har. Tre av fire norske virksomheter sier de har behov for kompetanse utover den som allerede er tilgjengelig blant egne ansatte. Samtidig...

Organisasjonen og elefanten

De seks blinde som skulle beskrive elefanten kan lære oss mye om hvordan virkeligheten fortoner seg ulikt fra ulike ståsted. Unni Beth Eriksen gjester ulike perspektiver på organisasjonsdyret.

Din innerste drøm

I din innerste drøm har du ditt fyrtårn, din ledestjerne. Det er flott å la seg inspirere av andre, men det er du og bare du som innerst inne vet hva du vil.

Når det lønner seg å la hundrelapper ligge

Det er blitt sagt om fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic at han, da han en gang mistet en hundrelapp, lot den ligge med forklaringen “tiden jeg bruker på å plukke den opp er mer verdt enn hundre kroner”.


Hønemor i ulveklær

Hønemor i ulveklær

Etter diskusjoner med coachen kom hun fram til at hun er «hønemor i ulveklær». Tøff leder med et varmt hjerte, glad i jobben, men også veldig glad i og dedikert for familien.

read more

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest