helse

Hvordan holde avstand når vi alle er i samme båt?

Vår overfylte båt ligger altfor dypt i vannet, den beveger seg knapt fremover og er på vei til et sted som kan være farlig for alle som er med på ferden.

En Apple om natten

Uttrykket "An apple a day keeps the doctor away" har fått en ny mening for meg. Sist jeg var hos legen, foreskrev han nemlig en iPhone app. Som mange menn, kjenner jeg sjelden behov for å gå til legen. Jeg virker omtrent som jeg skal, så hvorfor dra til verkstedet? På...

Gudebarn eller skrullinger?

Mange av de egenskapene som gjør at en person får merkelappen «nerd» eller «geek» grenser opp mot karaktertrekk som kobles med Asperger. Er de gudebarn? Eller er de noen skrullinger?

Asperger – autisme for den superintelligente

Av ulike grunner har jeg fattet interesse for Aspergers syndrom. Asperger regnes som en mild form for autisme. Asperger skiller seg fra andre former for autisme ved at den rammede har normal intelligens, ofte langt høyere intelligens enn normalt også. Mange tror...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest