Stoler mer på robotene enn sjefene

Da 8.370 ansatte, ledere og HR-profesjonelle i 10 land ble spurt om hvem de stoler mest på, sjefen eller robotene, svarte 89 prosent av indiske og 88 prosent av kinesiske arbeidere at de stoler mer på robotene, ifølge South China Morning Post.

Lavteknologiske HR-verktøy

Lavteknologiske HR-verktøy

Blir det for komplisert med de nye HR-verktøyene? Tom Haak trøster med at det finnes mange lavteknologiske HR-verktøy også. Det inkluderer en kalkulator, en dør, et medfølende nikk, og 11 til. Lesverdig, hvis du er klar for et smil. 🙂

Superminds

Superminds

«Fremtiden kommer til å bli ganske kjedelig hvis det bare er en raskere, billigere, mer konsistent versjon av nåtiden», skriver spaltisten John Sumser i Human Resource Executive. Han har lest boka «Superminds», og har kommet fram til at dette er den neste disruptive HR-teknologien.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest