Hva er Tirsdag morgen?

Under slagordet «Litt klokere hver tirsdag» sendes Tirsdag morgen ut som et ukebrev til din epost-adresse hver tirsdag morgen. Hvis det gir deg en aha-opplevelse eller en ny innsikt, så er målet nådd. Temaene er knyttet til arbeidsliv, ledelse, leder- og medarbeiderskap, selvledelse og personlig og profesjonell utvikling, ispedd passelige doser (selv-)ironi, humor, filosofi og teknologi.

Ukebrevet Tirsdag morgen har en historie tilbake til 2010, Det ble relansert i 2017. Tirsdag morgen er basert på bloggen på tirsdagmorgen.no.

Du kan abonnere på ukebrevet. Det er lett å melde seg av via lenker i ukebrevet dersom du ikke lenger ønsker å motta det.

Bloggen Tirsdag morgen kan du selvsagt følge uavhengig av om du abonnerer på ukebrevet, men for å si det som sant er: da går du glipp av noe. Den ukentlige eposten inneholder noen godbiter du ikke finner her.

Jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på Tirsdag morgen. For eksempel denne tilfeldig utvalgte:


«Takk igjen Paal, for deilige tirsdager- og en god start på morgenen! Du er helt klart min yndlingsskribent» ~ Ynghild Solholm

Hvis du ikke allerede har gjort det, er det veldig hyggelig om du også melder deg på ukebrevet,

Så kanskje du blir litt klokere på tirsdag.

 

«Not the cry, but the flight of a wild duck, leads the flock to fly and follow.» ~ Chinese Proverb

Paal Leveraas

Om redaktøren

Hei du, jeg er Paal. Paal Leveraas. Det er jeg som står bak Tirsdag morgen.

Jeg er coach og journalist.  Jeg leser mye, er nysgjerrig, og glad i å skrive. Jeg har ikke alle svarene, men jeg er ganske god til å stille spørsmål til andre som er mye smartere enn meg. For egen læring, skriver jeg  gjerne ned noe om hva jeg har lært, og det gjør jeg her på Tirsdag morgen. Hvis du også kan få noen aha-opplevelser av det, er det fint.

Mitt mål er å å gå til sengs hver kveld litt klokere enn da jeg stod opp. Jeg forsøker, med vekslende hell, å leve opp til et ideal som jeg formulerer som «Litt klokere hver dag». Det har jeg tatt videre til Tirsdag morgen. Her gjelder: «Litt klokere hver tirsdag».

Minst.

Til daglig jobber jeg som kommunikasjonsrådgiver for HR Norge, en medlemsorganisasjon for folk som jobber med HR. Det jeg skriver her på Tirsdag morgen og i ukebrevet er personlige betraktninger fra meg som privatperson, og ikke offisielle synspunkter fra HR Norge.

Møt Paal

Er det noe du gjerne vil prate med meg om? Så spennende! Ta kontakt. Ring meg, – eller vær litt gæern og inviter til en kopp kaffe.

Under ser du ledige tider i kalenderen min. Send meg en epost og foreslå gjerne et eller flere tidspunkt, helst på morgenen (fra 8:30) eller ettermiddagen (fra 15:30).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This