Hva er Tirsdag morgen?

Under slagordet «Litt klokere hver tirsdag» sendes Tirsdag morgen ut som et ukebrev til din epost-adresse hver tirsdag morgen. Hvis det gir deg en aha-opplevelse eller en ny innsikt, så er målet nådd. Temaene er knyttet til arbeidsliv, ledelse, leder- og medarbeiderskap, selvledelse og personlig og profesjonell utvikling, ispedd passelige doser (selv-)ironi, humor, filosofi og teknologi.

Ukebrevet Tirsdag morgen har en historie tilbake til 2010. Det ble relansert i 2017. Ukebrevet Tirsdag morgen er basert på bloggen tirsdagmorgen.no.

Du kan abonnere på ukebrevet. Det er lett å melde seg av via lenker i ukebrevet dersom du ikke lenger ønsker å motta det.

Bloggen Tirsdag morgen kan du selvsagt følge uavhengig av om du abonnerer på ukebrevet, men for å si det som sant er: da går du glipp av noe. Den ukentlige eposten inneholder noen godbiter du ikke finner her.

Jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på Tirsdag morgen. For eksempel denne tilfeldig utvalgte:


«Jeg skal bare.... takke for nok en tirsdag morgen....» -- Dennis Jørstad


Hvis du ikke allerede har gjort det, er det veldig hyggelig om du også melder deg på ukebrevet.

Så kanskje du blir litt klokere på tirsdag.

Paal Leveraas

Om redaktøren

«Hva jobber du med?», spurte hun og stakk nålen inn i armen min.
«Jeg lever av å stille folk spørsmål.»
«Ingen svar?»
«Ingen svar. Bare spørsmål.»

Denne introen fra et tidligere ukebrev kan også passe fint som en introduksjon av meg til deg som nysgjerrig har klikket inn på denne siden for å lære mer.

Hvem er så denne «jeg»?

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Og det er jeg som står bak Tirsdag morgen.

Jeg er coach og journalist.  Jeg leser mye, er nysgjerrig, og glad i å skrive. Jeg har ikke alle svarene, men jeg er ganske god til å stille spørsmål til andre som er mye smartere enn meg. For egen læring, skriver jeg  gjerne ned noe om hva jeg har lært, og det gjør jeg på Tirsdag morgen. Hvis du også kan få noen aha-opplevelser av det, er det fint.

Mitt mål er å å gå til sengs hver kveld litt klokere enn da jeg stod opp. Jeg forsøker, med vekslende hell, å leve opp til et ideal som jeg formulerer som «Litt klokere hver dag». Det har jeg tatt videre til Tirsdag morgen. Her gjelder: «Litt klokere hver tirsdag».

Jeg startet min karriere som journalist i datapressen, nærmere bestemt Computerworld Norge, tilbake i 1985.  Fem år senere var jeg ansvarlig redaktør, og fem år etter det sluttet jeg og gründet sammen med partnere det som ble Europas første rendyrkede mediehus på Internett, selskapet Internett Kanal 1. Dets hovedprodukt og eneste overlevende er nettavisen digi.no, p.t. trygt plassert under vingene til Teknisk Ukeblad.

Etter digi.no drev jeg mitt eget selskap innen strategisk rådgivning, kommunikasjonsrådgivning og etterhvert coaching. Jeg er CPCC og ORSCC og har hatt gleden av å jobbe med flere hundre mennesker i Norge og internasjonalt, en-til-en og i team, grupper og foredrag. Min visjon er å bidra til å skape et bedre arbeidsliv gjennom å stimulere og støtte ledere til å bli de beste lederne de kan være. Det er en jobb jeg elsker, fordi det funker og skaper endring.

I 2012 tok jeg min første jobb som ansatt på 17 år. Da begynte jeg som kommunikasjonsrådgiver for HR Norge. Fem år senere, sommeren 2017, sa jeg opp jobben min der og gikk tilbake til mitt eget selskap for coaching og rådgivning, Leveraas AS. Gjennom det er min intensjon å bli kjent som 100-dagerscoachen. Les mer om det her. 

Møt Paal

Er det noe du gjerne vil prate med meg om? Så spennende! Ta kontakt. Ring meg, - eller vær litt gæern og inviter til en kopp kaffe.

Under ser du ledige tider i kalenderen min - kommer den ikke opp, klikk på knappen. Send meg en epost og foreslå gjerne et eller flere tidspunkt, helst på morgenen (fra 8:30) eller ettermiddagen (fra 15:30).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This