Om Tirsdag morgen

Under slagordet «Litt klokere hver tirsdag» sendes Tirsdag morgen ut som et ukebrev til din epost-adresse hver tirsdag morgen. Hvis det gir deg en aha-opplevelse eller en ny innsikt, så er målet nådd. Temaene er knyttet til arbeidsliv, ledelse, leder- og medarbeiderskap, selvledelse og personlig og profesjonell utvikling, ispedd passelige doser (selv-)ironi, humor, filosofi og teknologi.

Tirsdag morgen utgis av Paal Leveraas

Bare gode spørsmål: Gjennom en lang karriére som coach og journalist har jeg vært så heldig å få betalt for å stille spørsmål. Ikke svar. Bare spørsmål. Jeg ser at det først og fremst er spørsmålene som forandrer verden. Ikke svarene. Som coach er evnen til å formulere gode spørsmål mitt viktigste verktøy. Det samme gjelder når jeg går inn i rollen som skribent, journalist, rådgiver eller foredragsholder.

Coaching-timer

Spørsmål

Artikler

Kopper kaffe

Ukebrev

Å ta sin egen medisin: Tirsdag morgen startet som et ukebrev i 2010. Da hadde jeg oppfordret utallige av mine coaching-kunder til å sette av tid til refleksjon. Jeg fant ut at jeg måtte ta min egen medisin. Tirsdag morgen ble min ukentlige refleksjonsarena, og for “accountability” lagde jeg det som et ukebrev via epost som alle kan abonnere på. Meld deg på her:

Noen av ukebrevene:

Mer om Paal Leveraas

Jeg er coach …

En-til-en og team: I 2004 snublet jeg over coaching, og ble veldig engasjert. Jeg tok først en utdanning gjennom Coaches Training Institute, og ble sertifisert for individuell coaching. Senere fulge jeg Center for Right Relationships utdanning innen relasjons- og systemcoaching, og ble en av de første sertifisert i den genren. Jeg er også sertifisert som teamcoach gjennom Team Coaching International.
«Det går utrolig bra, og det er takket være deg» ~ eier og leder i en entreprenørbedrift
 • Lederskap
 • Strategi
 • Kommunikasjon
 • Team

Jeg er journalist…

Innhold og strategi: Jeg startet min karriere som journalist i datapressen, nærmere bestemt Computerworld Norge, tilbake i 1985.  Fem år senere var jeg ansvarlig redaktør, og fem år etter det sluttet jeg og gründet sammen med partnere det som ble Europas første rendyrkede mediehus på Internett, selskapet Internett Kanal 1. Dets hovedprodukt og eneste overlevende er nettavisen digi.no, p.t. trygt plassert under vingene til Teknisk Ukeblad. I dag tar jeg ut skrivekløen dels her på Tirsdag morgen, men også gjennom en rekke oppdrag innen innholdsproduksjon og -strategi for kunder som Den norske dataforening, HR Norge, 4Human og Forte_ Digital 
 • Tekstproduksjon
 • Innholdsmarkedsføring
 • Foto
 • Video
«Takk for den fine lista over anbefalte bøker, så mye spennende å dykke inn i, og jeg ´digger´ din omsorg for oss lesere; det er blitt sånn at jeg virkelig gleder meg til å lese Tirsdag morgen!» ~ Hege Rød, NAV Aust-Agder

Jeg holder foredrag …

Troverdighet og substans: Jeg liker å stå på en scene og formidle et budskap. Jeg kan snakke om det meste innen kommunikasjon, ledelse, digitalisering, arbeidsliv, personlig og profesjonell utvikling og vekst, og jeg tilpasser foredraget og budskapet til ditt publikum.
«Paal snakket til 200 deltakere på HMS-tinget om «Digitaliseringen som snur opp ned på både oppgaver og arbeidsrelasjoner. Hvilke utfordringer møter vii det nye arbeidsmiljøet? » Det var en meget tankevekkende og innholdsmettet stund.» ~ Christian H Rafn, HMS Norge
 • Foredrag
 • Workshopledelse
 • Troverdighet
 • Humor og selvironi
 • Underholdning

La oss komme i dialog

13 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This