Om Tirsdag morgen

Under slagordet «Litt klokere hver tirsdag» sendes Tirsdag morgen ut som et ukebrev til din epost-adresse hver tirsdag morgen. Hvis det gir deg en aha-opplevelse eller en ny innsikt, så er målet nådd. Temaene er knyttet til arbeidsliv, ledelse, leder- og medarbeiderskap, selvledelse og personlig og profesjonell utvikling, ispedd passelige doser (selv-)ironi, humor, filosofi og teknologi.

Tirsdag morgen utgis av Paal Leveraas

Bare gode spørsmål: Gjennom en lang karriére som coach og journalist har jeg vært så heldig å få betalt for å stille spørsmål. Ikke svar. Bare spørsmål. Jeg ser at det først og fremst er spørsmålene som forandrer verden. Ikke svarene. Som coach er evnen til å formulere gode spørsmål mitt viktigste verktøy. Det samme gjelder når jeg går inn i rollen som skribent, journalist, rådgiver eller foredragsholder.

Coaching-timer

Spørsmål

Artikler

Kopper kaffe

Ukebrev

Å ta sin egen medisin: Tirsdag morgen startet som et ukebrev i 2010. Da hadde jeg oppfordret utallige av mine coaching-kunder til å sette av tid til refleksjon. Jeg fant ut at jeg måtte ta min egen medisin. Tirsdag morgen ble min ukentlige refleksjonsarena, og for “accountability” lagde jeg det som et ukebrev via epost som alle kan abonnere på. Meld deg på her:

Noen av ukebrevene:

Mer om Paal Leveraas

Jeg er coach …

En-til-en og team: I 2004 snublet jeg over coaching, og ble veldig engasjert. Jeg tok først en utdanning gjennom Coaches Training Institute, og ble sertifisert for individuell coaching. Senere fulge jeg Center for Right Relationships utdanning innen relasjons- og systemcoaching, og ble en av de første sertifisert i den genren. Jeg er også sertifisert som teamcoach gjennom Team Coaching International.
«Paal er utrolig kunnskapsrik, han er ekte, ærlig , empatisk, og han sier det han mener og det han ser. Han er en person som strekker deg som menneske og som får deg til å gå utenfor komfortsonen din gang på gang.» ~ Siri Bente Kristoffersen, soloprenør
 • Lederskap
 • Strategi
 • Kommunikasjon
 • Team

Jeg er journalist…

Innhold og strategi: Jeg startet min karriere som journalist i datapressen, nærmere bestemt Computerworld Norge, tilbake i 1985.  Fem år senere var jeg ansvarlig redaktør, og fem år etter det sluttet jeg og gründet sammen med partnere det som ble Europas første rendyrkede mediehus på Internett, selskapet Internett Kanal 1. Dets hovedprodukt og eneste overlevende er nettavisen digi.no, p.t. trygt plassert under vingene til Teknisk Ukeblad. I dag tar jeg ut skrivekløen dels her på Tirsdag morgen, men også gjennom en rekke oppdrag innen innholdsproduksjon og -strategi for kunder som Den norske dataforening, HR Norge, 4Human og Forte_ Digital 
 • Tekstproduksjon
 • Innholdsmarkedsføring
 • Foto
 • Video
«Knakende godt!» -- Thor Rieber-Mohn

Jeg holder foredrag …

Troverdighet og substans: Jeg liker å stå på en scene og formidle et budskap. Jeg kan snakke om det meste innen kommunikasjon, ledelse, digitalisering, arbeidsliv, personlig og profesjonell utvikling og vekst, og jeg tilpasser foredraget og budskapet til ditt publikum.
«Paal har en bakgrunn som gjør at han dekker mange felt, og en fremtoning som gjør ham svært troverdig og også underholdende. Digitaliseringen vil aldri kunne erstatte slike som ham.» ~ Christian H Rafn, HMS Norge
 • Foredrag
 • Workshopledelse
 • Troverdighet
 • Humor og selvironi
 • Underholdning

La oss komme i dialog

3 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This