Ledere må forholde seg til en utrolig mengde lederstiler. Skal du være coachende, instruerende, visjonær, autoritær eller bare litt politimester Bastiansk?

Svaret er ingen av delene. Fra nå av skal din lederstil være improviserende.

Bård Brænde i Curious brenner for improvisasjon i arbeidslivet. Han er en av Europas største kapasiteter på området Applied Impro (anvendt improvisasjon), og har som en av få greid å skape en sunn forretningsvirksomhet av det. Kundene til Curious vet ikke nødvendigvis at grunnen til at folkene deres er så inspirert, motivert og engasjert og glødende er at de er blitt utsatt for teknikker og verktøy fra dette feltet.

24. november avsløres noen av hemmelighetene. Da arrangerer Curious en unik konferanse hvor det å skape engasjement og motivasjon hos medarbeiderne og deg selv står i fokus.

I pakka sammen med Bård får du også merkevareeksperten Rich Cox og engasjement og motivasjonslederen Vivian Sivertsen i DFDS Seaways.

Kombinert med et usedvanlig middagsshow som avrunding, kan dette bli den mest nyttige førjuls-konferansen du noensinne har tatt medarbeiderne dine med på.

Du finner mer informasjon om konferansen på www.fafolkamed.no.

Curious selv er en liten juvel av et konsulentselskap, med verktøy du ikke ante eksisterte. Selv har jeg utviklet et nært og tett samarbeidsforhold til medarbeiderne i selskapet, noe jeg kommer tilbake til ganske snart.

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS

Paal Leveraas er 100-dagerscoachen. Med flere tiårs erfaring som kommunikator, leder, gründer og coach fokuserer han nå primært på å støtte ledere gjennom den første kritiske fasen i en ny lederrolle, til beste for virksomheten, lederen selv og de som skal ledes. Les mer om 100-dagersprogrammet på www.leveraas.no.


Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: