Tang og tare, rødvin og kirkegang: Det er hemmeligheten ved et langt liv.

National Geographic har undersøkt hva som er felles for tre grupper mennesker som alle lever eksepsjonelt lenge. Mennesker fra Okinawa, Japan; Sardinia, Italia og Syvendedagsadventister fra California har alle en stor andel som blir over 100 år.

Så hva trenger du for å leve lenge? Selv om de ulike grupperingene har sine særtrekk, som den sunne, helsebringende, lavkalori-tangen japanske gamle supplerer sine måltider med, total avholdenhet fra junk-food og kaffe hos adventistene, og et glass rødvin pr dag på Sardinia, så finner magasinet fellestrekk. Interessant nok er familieverdier det som går igjen.

The Secrets of Longevity @ National Geographic Magazine (Bare et utdrag, resten i selve magasinet.)

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på.

 

 

Og du, Tirsdag morgen er genuint opptatt av ditt personvern. Dine data vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet. Les utfyllende erklæring:

https://tirsdagmorgen.no/om/personvernerklaering/

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: