Nordmenn mener at det er mer stressende å være uten nettforbindelse enn med. I følge NextGenTels trendrapport for 2010 svarer hele 85 prosent at det er mer stressende å være uten nettforbindelse.

Åtte av ti sier at moderne kommunikasjon gir dem, heller enn tar fra dem, kontroll over tilværelsen. Nesten samtlige anser dessuten at moderne kommunikasjonsteknologi gjør livene deres enklere, ikke vanskeligere.

Trendundersøkelsen er også gjennomført i Sverige, Danmark og Finland, og den viser at nordmenn opplever størst behov for å være tilkoblet. I Danmark svarer 83 prosent at de blir stresset av ikke å ha nettilgang, og henholdsvis 75 og 53 prosent i Sverige og Finland.

I følge undersøkelsen varer tålmodigheten med å finne det man er ute etter på et bedriftsnettsted i ca. ett minutt. Hvis vi ikke raskt finner det vi er ute etter, velger vi et annet nettsted. Et resultat av at vi i større grad er tilkoblet til enhver tid, er at vi som forbrukere forventer raske svar og tilbakemeldinger. Dette er noe norske bedrifter må forholde seg til i større grad enn før, ifølge Nextgentel.

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS

Paal Leveraas er 100-dagerscoachen. Med flere tiårs erfaring som kommunikator, leder, gründer og coach fokuserer han nå primært på å støtte ledere gjennom den første kritiske fasen i en ny lederrolle, til beste for virksomheten, lederen selv og de som skal ledes. Les mer om 100-dagersprogrammet på www.leveraas.no.


Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: