Sareptas introduserer snart spillet Interweave i Norge. Det er et brettspill for to som gjennom spillet lærer teknikker for å coache hverandre.

Hvordan det fungerer vet ikke denne coachbloggeren, og lite tyder på at han får anledning til å delta på lanseringen som skjer den 5. desember på Ekebergrestauranten i Oslo.

Sareptas anfører blant annet dette om coaching og hvordan spillet passer inn:

Coaching er en høyt spesialisert form for samtale som i sakens natur tar lang tid å lære. Ikke minst fordi metoden stiller store krav til coachens spørretekniske kunnskaper, samt evne til å strukturere og fokusere. Det er derfor ADEO har utviklet Coaching Interweave som er et coachingverktøy som fungerer på flere nivå. Verktøyet kan være guide til konkrete coachingsamtaler så de blir så konstruktive og givende som mulig. Men samtidig er det også et verktøy personer kan bruke når de skal lære å coache.

Har du 5.000 til overs, kan du lese mer og melde deg på via denne siden.

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: