Angie EverhartCoaching vinner stadig større aksept som et verktøy som gir konkrete resultater raskt og greit. Det var vel ikke annet å vente enn at noen lager reality-show av det.

En armada høyprofilerte livstrenere (life coaches) skal coache skilte kvinner gjennom skilsmissetraumene i et nytt reality show som planlegges av den amerikanske TV-stasjonen ABC. Marla Maples, Angie Everhart og Shar Jackson, har sagt ja til å delta i “The Ex-Wives Club”, et reality-show hvor nyskilte kvinner skal lime livene sine sammen igjen.

Marla Maples var gift med Donald Trump på midten av 90-tallet, og kan nå både bruke erfaringene fra skilsmissen og få sitt eget reality-show, slik eiendomsmogulen Trump har hatt i “The Apprentice”.

Everhart var gift med Ashley Hamiton, George Hamiltons sønn, men ekteskapet varte bare tre måneder.

Shar Jackson mistet forloveden sin, Kevin Federline, til Britney Spears, da hun var gravid med Kevins andre barn.

En annen av Trumps eks-koner, Ivana Trump, har allerede jobbet med et reality show hvor hun prøvde å koble eldre kvinner med unge stuter. Showet skulle kommet denne høsten, men kommer likevel ikke på lufta.

New York Post: Exes mark the spot
Coaching: Fred i sjefen

Barbed Wire

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS
Paal Leveraas er 100-dagerscoachen. Med flere tiårs erfaring som kommunikator, leder, gründer og coach fokuserer han nå på å støtte ledere i den første fasen i en ny lederrolle.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: