Angie EverhartCoaching vinner stadig større aksept som et verktøy som gir konkrete resultater raskt og greit. Det var vel ikke annet å vente enn at noen lager reality-show av det.

En armada høyprofilerte livstrenere (life coaches) skal coache skilte kvinner gjennom skilsmissetraumene i et nytt reality show som planlegges av den amerikanske TV-stasjonen ABC. Marla Maples, Angie Everhart og Shar Jackson, har sagt ja til å delta i «The Ex-Wives Club», et reality-show hvor nyskilte kvinner skal lime livene sine sammen igjen.

Marla Maples var gift med Donald Trump på midten av 90-tallet, og kan nå både bruke erfaringene fra skilsmissen og få sitt eget reality-show, slik eiendomsmogulen Trump har hatt i «The Apprentice».

Everhart var gift med Ashley Hamiton, George Hamiltons sønn, men ekteskapet varte bare tre måneder.

Shar Jackson mistet forloveden sin, Kevin Federline, til Britney Spears, da hun var gravid med Kevins andre barn.

En annen av Trumps eks-koner, Ivana Trump, har allerede jobbet med et reality show hvor hun prøvde å koble eldre kvinner med unge stuter. Showet skulle kommet denne høsten, men kommer likevel ikke på lufta.

New York Post: Exes mark the spot
Coaching: Fred i sjefen

Barbed Wire

Tirsdag morgen som ukebrev

Ukebrevet Tirsdag morgen går gratis ut til abonnentene hver tirsdag morgen (unntatt når det ikke gjør det). Alltid på en tirsdag, aldri resten av uka, og kun en epost hver uke. Hvis det gir deg én aha-opplevelse eller en dråpe inspirasjon er målet nådd. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This