Arrangementdetaljer


HR, møt IT. IT, møt HR

En møteplass for to fagområder som trenger å snakke mer med hverandre

29. august er jeg konferansier for Peopletech, en konferanse i regi av Computerworld. I den anledning har jeg mulighet til å dele en VIP-kode med mine abonnenter. Den gir deg gratis inngang.

(Hvis du ikke abonnerer kan du registrere deg her. Det koster ingenting annet enn litt av din mentale kapasitet hver tirsdag morgen – og bare da.)

Digitaliseringen innen HR går for full maskin, men befinner seg fremdeles på et tidlig stadium. Stadige endringer og utfordringer innen denne sektoren kan løses med riktig bruk av IT og teknologi, men kun om man setter personen i sentrum.

Det finnes en rekke systemer og løsninger som fokuserer på HR, Peopletech har på sin agenda å hjelpe deg å velge det som passer din organisasjon, og samtidig tilby interessante foredrag, en faglig tung agenda og en god møteplass for å møte andre som jobber innen samme bransje.

To målgrupper
Peopletech har to målgrupper, og de to skal gjerne komme dit sammen. Jobber du i IT, bør du komme og ta med deg en fra HR. Jobber du i HR, bør du komme og ta med deg en fra IT.

Dette er konferansen hvor to internfunksjoner som kanskje ikke alltid snakker så mye sammen får en felles arena for å snakke fremtid og utveksle tanker og ideer.

Du får høre erfaringer om digitalisering av HR,  og flere spennende start-ups inn HR-teknologi vil bli presentert. I tillegg blir det teknologidebatt med et ekspertpanel innen IT og HR.

VIP-kode for abonnenter
Bruk VIP-koden PT19-LEV-E for gratis inngang til konferansen.

For mer info og påmelding til konferansen, klikk her! Det er nok ikke plass til alle som abonnerer på Tirsdag morgen der, så du bør være kjapp. 😉

Jeg håper vi ses på Meet Ullevaal den 29. august!

Til da, ha en riktig god sommer.

Varme hilsener

Paal Leveraas
Coach og journalist
Tirsdag morgen | Leveraas AS
m: 982 16 666
e: paal@leveraas.no

Les mer om Peopletech og meld deg på


*** Lederstøtte? Tøffe valg? Team-utfordringer? Inspirasjon? Call Paal! ***

Pin It on Pinterest

Share This