Laster Hendelser

« All Hendelser

Hvordan sikre økonomien som permittert?

30. mars kl. 15:00 - 16:00

Arman Vestad (foto fra Talerlisten)

Dagens store spørsmål: Hva er de beste rådene for å sikre egen økonomi fremover?

Arman Vestad innleder. Arman er en spennende fyr med en fascinerende personlig historie. Google ham, og les blant annet dette fra Politiforum.

28 år gamle Arman Vestad, som avisene senere skal beskrive som «glattbarbert og munnrapp», inntar vitneboksen og forteller at drapssiktede Kristin Kirkemo Haukeland ba ham skaffe to 22 kaliber pistoler til henne.

For Arman, som lever av kriminell aktivitet, var ikke dette spørsmålet noe å heve øyenbrynene over. En våpenforespørsel var bare en forespørsel som alt annet.

Men det var før, og ikke nå. I dag er Arman Vestad en suksessrik foredragsholder. Han er i ferd med å ferdigstille et e-læringskurs med tips og råd om økonomi til både arbeidstakere og arbeidsgivere som rammes av permitteringer.

Kom og bli litt klokere eller bidra til at andre blir litt klokere. Som vanlig er “Litt klokere hver dag”-møtene fra Tirsdag morgen uformelle møter mellom likemenn og -kvinner. Det er ikke foredrag, kurs eller webinar, det er et møte hvor vi deler av egen kunnskap og erfaring og får ta del i andres.

Møtene tas opp og opptaket deles med de som var til stede i møtet, men vil ikke bli gjort allment tilgjengelig.

Detaljer

Dato:
30. mars
Tid
15:00 - 16:00
Hendelse Kategorier:
,

Sted

https://zoom.us/j/333451216

Arrangør

Tirsdag morgen
Telefon:
98216666
Epost:
paal@leveraas.no
Hjemmeside:
https://tirsdagmorgen.no

Din kommentar

Pin It on Pinterest

Share This