Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hvordan fange opp hvilke av dine medarbeidere som sliter?

23. mars kl. 15:00 - 16:00

Hedvig Rognerud, hjemme, karnapp, utsikt over Mjøsa

Korona er tøft for oss alle – samfunnet, den enkelte virksomhet og også den enkelte medarbeider. Hvordan fange opp de av dine medarbeidere som sliter?

Hedvig Rognerud innleder. Deretter skaper vi innholdet selv. Hvis du går fra denne ettermiddagen litt klokere og kanskje med noen nye forbindelser, vel da er målet nådd.

Klikk linken til Zoom under for å registrere deg.

«Litt klokere hver tirsdag» er slagordet til nettstedet og ukebrevet Tirsdag morgen.

Tirsdag morgen snakker til arbeidslivet, og målet er å tilte hoder. Vi ønsker å forskyve perspektivet bittelite grann, akkurat nok til å gi ny innsikt, men ikke så mye at det gir kink i nakken. 🙂

Midt i koronakrisen er behovet for samtaler med likesinnede større enn noensinne. Derfor introduserer vi nå temamøter hver ettermiddag, mandag til fredag under vignetten «Litt klokere hver ettermiddag».

Dette skal være en åpen arena hvor innholdet skapes av deltakerne. Vi setter opp et overordnet tema for hvert møte, og vil (som oftest) ha en innleder. Men dette er ikke et foredrag eller et kurs, det er en møteplass. Strukturen er løs, men tydelig og klar: Vi stiller et stort (eller lite) spørsmål hver dag, og sammen utforsker vi mulige svar.

Kom med et åpent sinn og et kreativt «mindset».

Detaljer

Dato:
23. mars
Tid
15:00 - 16:00
Hendelse Kategorier:
,

Sted

https://zoom.us/j/333451216

Arrangør

Tirsdag morgen
Telefon:
98216666
Epost:
paal@leveraas.no
Hjemmeside:
https://tirsdagmorgen.no

Din kommentar

Pin It on Pinterest

Share This