Paal Leveraas

Paal Leveraas jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit. Målet er at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er. Paal coacher også team, både lederteam og andre team. Du kan også bruke ham som en inspirerende foredragsholder.

Paal Leveraas er sertifisert coach og team- og organisasjonsutvikler, basert i Oslo, men med et nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Han har mer enn 35 års erfaring fra ulike roller i små og store virksomheter. Trygghet, tillit, intensjon, klarhet og kommunikasjon er noen av ordene ledere som har jobbet med Paal bruker. Hans egen brede erfaring og kunnskapsbase gir friske, nye perspektiver og innsikter til kundene hans.

Paal er spesielt fokusert på ledertransisjon hvor en leder går fra en lederrolle til en annen.

Coach Paal

Paal er sertifisert profesjonell co-active coach gjennom Coaches Training Institute og sertifisert team- og organisasjonscoach gjennom CRR Global.

Gründer Paal

Paal har vært med på oppstarten av en rekke virksomheter, blant dem digi.no, som han med-gründet i 1996. Han var ansvarlig redaktør i Computerworld Norge fra 1990-1995, han har vært byråsjef i IDG News Service Northern Europe (London) og prosjektredaktør for Scandinavia Online. Siden 2001 har han drevet sin egen virksomhet gjennom Leveraas AS, med unntak av en periode som kommunikasjonsansvarlig for HR Norge.

Call Paal

Kontakt coach, foredragsholder og strategisk rådgiver Paal Leveraas på epost eller telefon 98216666, eller book deg inn (lenger ned på siden) for en uforpliktende samtale om coaching, team-utvikling, foredrag eller kommunikasjonsrådgivning. Kalenderen under er alltid oppdatert.

Paal om Paal

«Hva jobber du med?», spurte hun og stakk nålen inn i armen min.

«Jeg lever av å stille folk spørsmål.»

«Ingen svar?» «Ingen svar. Bare spørsmål.»

Denne introen fra et tidligere ukebrev kan også passe fint som en introduksjon av meg til deg som nysgjerrig har klikket inn på denne siden for å lære mer.

Hvem er så denne «jeg»?

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Og det er jeg som står bak Tirsdag morgen.

Jeg er coach og journalist. Jeg leser mye, er nysgjerrig, og glad i å skrive. Jeg har ikke alle svarene, men jeg er ganske god til å stille spørsmål til andre som er mye smartere enn meg. For egen læring, skriver jeg gjerne ned noe om hva jeg har lært, og det gjør jeg på Tirsdag morgen. Hvis du også kan få noen aha-opplevelser av det, er det fint.

Mitt mål er å gå til sengs hver kveld litt klokere enn da jeg stod opp. Jeg forsøker, med vekslende hell, å leve opp til et ideal som jeg formulerer som «Litt klokere hver dag».

Det har jeg tatt videre til Tirsdag morgen. Her gjelder: «Litt klokere hver tirsdag».

Jeg startet min karriere som journalist i datapressen, nærmere bestemt Computerworld Norge, tilbake i 1985. Fem år senere var jeg ansvarlig redaktør, og fem år etter det sluttet jeg og gründet sammen med partnere det som ble Europas første rendyrkede mediehus på Internett, selskapet Internett Kanal 1. Dets hovedprodukt og eneste overlevende er nettavisen digi.no, p.t. trygt plassert under vingene til Teknisk Ukeblad.

Etter digi.no drev jeg mitt eget selskap innen strategisk rådgivning, kommunikasjonsrådgivning og etterhvert coaching. Jeg er CPCC og ORSCC og CPTC og har hatt gleden av å jobbe med flere hundre mennesker i Norge og internasjonalt, en-til-en og i team, grupper og foredrag.

Min visjon er å bidra til å skape et bedre arbeidsliv gjennom å stimulere og støtte ledere til å bli de beste lederne de kan være. Det er en jobb jeg elsker, fordi det funker og skaper endring.

I 2012 tok jeg min første jobb som ansatt på 17 år. Da begynte jeg som kommunikasjonsrådgiver for HR Norge. Fem år senere, sommeren 2017, sa jeg opp jobben min der og gikk tilbake til mitt eget selskap for coaching og rådgivning, Leveraas AS.

Gjennom det er min intensjon å bli kjent som 100-dagerscoachen. Les mer om det her.

Flere av våre skribenter

Fant ikke noen innlegg.

Kontakt Paal her

Oppdragstype

14 + 12 =

Populært nå

Agilitet for ledere
Meningsfulle møkkajobber og meningsløse kremjobber
Forventninger: Slik avklarer du med dine medarbeidere
Hva vi ser når vi ser inn i Joharis vindu
Somliga går med trasiga skor
Kunsten å gi et kompliment

Pin It on Pinterest