Paal Leveraas
Paal Leveraas jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit. Målet er at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er. Paal coacher også team, både lederteam og andre team. Du kan også bruke ham som en inspirerende foredragsholder.
Portrett Paal Leveraas
Paal Leveraas er sertifisert coach og team- og organisasjonsutvikler, basert i Oslo, men med et nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Han har mer enn 35 års erfaring fra ulike roller i små og store virksomheter. Trygghet, tillit, intensjon, klarhet og kommunikasjon er noen av ordene ledere som har jobbet med Paal bruker. Hans egen brede erfaring og kunnskapsbase gir friske, nye perspektiver og innsikter til kundene hans.

Paal er spesielt fokusert på ledertransisjon hvor en leder går fra en lederrolle til en annen.

Coach Paal

Paal er sertifisert profesjonell co-active coach gjennom Coaches Training Institute og sertifisert team- og organisasjonscoach gjennom CRR Global. Han er også Certified Team Coaching Professional fra Team Coaching International.  

Gründer Paal

Paal har vært med på oppstarten av en rekke virksomheter, blant dem digi.no, som han med-gründet i 1996. Han var ansvarlig redaktør i Computerworld Norge fra 1990-1995, han har vært byråsjef i IDG News Service Northern Europe (London) og prosjektredaktør for Scandinavia Online. Siden 2001 har han drevet sin egen virksomhet gjennom Leveraas AS, med unntak av en periode som kommunikasjonsansvarlig for HR Norge.

Skribent Paal

Call Paal

Kontakt coach, foredragsholder og strategisk rådgiver Paal Leveraas på epost eller telefon 98216666, eller book deg inn under for en uforpliktende samtale om coaching, team-utvikling, foredrag eller kommunikasjonsrådgivning. Kalenderen under er alltid oppdatert.

(Om du ikke ser en kalender under, klikk her.)

Pin It on Pinterest