Jeg aner en viss uro for økt konkurranse om sjelene fra en ny og sterkt fremvoksende yrkesgruppe hos Guds menn på jorden. Arnfinn Andreas Haram, tidligere prest, sier blant annet dette til Vårt Land:

– Mye av dette menneskelige behovet kanaliseres i dag mot coacher og mentorer, som fremstår som en slags sekulær åndelig veiledning. Terapi kan for øvrig også være både sunt og nyttig, men den åndelige, moralske kjernen i veiledningen mangler ofte.

vl.no Vårt Land: Hjelp til å bedømme

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS

Paal Leveraas er 100-dagerscoachen. Med flere tiårs erfaring som kommunikator, leder, gründer og coach fokuserer han nå primært på å støtte ledere gjennom den første kritiske fasen i en ny lederrolle, til beste for virksomheten, lederen selv og de som skal ledes. Les mer om 100-dagersprogrammet på www.leveraas.no.


Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: