CTI-gründer Laura Whitworth døde i forrige uke, etter flere runder med kreft.

Sammen med Karen og Henry Kimsey-House har hun bl.a. oppfunnet modellen for co-active coaching, tatt coaching-kurs inn i fengselsvesen, skrevet bok, ledet mange kurs (coaching og Leadership), utviklet The Bigger Game company og vært initiativtaker til Acto, foreningen for coach-treningsorganisasjoner i USA.

«Den globale coachingverden ville ikke vært den samme uten henne. Ifølge medgründer Henry var Laura berømt for å si sin mening i en hvilken som helst forsamling. Hvis det var noe som var usagt, men som alle kunne føle var i rommet, kunne du være sikker på at Laura tok det opp», skriver Jeroen Schüssel i CTI Norge i et nyhetsbrev.

Laura er også kjent for alltid å ha lett etter noe mer, noe større. Hun kunne som ingen andre uttale hva som manglet, stå i nysgjerrigheten og formulere forespørsler (inquiries) som fikk folk til å fundere og oppdage nye elementer.

Hennes kamp mot kreften er grundig dokumentert på bloggen «Laura Whitworth is living well».

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: