Få steder betyr inntrykket en person etterlater seg mer enn i en rettssal, enten vedkommende anklages eller er anklaget. Kanskje coaching kan være et alternativ for potensielle fengselsfugler nå som John Sandstrøm har tatt en liten, ehm, rettspause?

I The Lawyer.com minner coachen Gerald O’Donovan om at det ikke mangler høyprofilerte saker som demonstrerer hvor viktig det er å forstå hvordan man fremstår.

 • The Lawyer.com: Courtroom appearance (14. november 2005)
 • Coacher kan spille en verdifull rolle i forberedelsene til en rettssak, mener O’Donovan.

  Tonen i en rettssal kan være tøff og stemningen ladet. For den som ikke er vant til det, kan det virke ødeleggende. Men det finnes regler for hva en advokat og hennes klient kan gjøre for å forberede seg. Det handler om å forberede klienten på hvordan han eller hun skal oppføre seg, ikke hva de skal si.

  Coaching kan også brukes til å gi folk et bilde av det ønskede resultatet i sitt sinn, og introdusere dem for tekniker som lærer dem å forstå og takle rettssalens koder.

  Litt klokere hver tirsdag?

  Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

  Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

  Pin It on Pinterest

  Shares
  Share This
  %d bloggere liker dette: