Dette har jeg overhodet ingen tilknytning til, men det ser interessant ut, så jeg deler det med mine lesere likevel:

Partnerforum og Karriereservice ved Handelshøyskolen BI inviterer til frokostmøte 20. september på BI om Coaching i statlig forvaltning.

Individuell karriereplanlegging er et nytt statlig personalpolitisk virkemiddel. Dette skal bidra til bedre bruk av den enkeltes talenter for å nå virksomhetens mål. Hvordan kan man bruke karriereutvikling i statlige virksomheter?

Fra idrettens verden er vi kjent med at toppidrettsutøvere har en coach – de som vil nå langt trenger en trener. Coaching vektlegger verdien av å realisere seg selv, av å stadig forbedre sine prestasjoner og av å arbeide bevisst for å nå sine mål. Hvordan kan coaching brukes som metode i karriereutvikling av ansatte i staten?

Frokostmøtet belyser coaching i statlig forvaltning. Er det selvsagt at mennesker lar seg styre av slike verdier? Er det et problem at virksomheten også har interesser i samtalen? Vi inviterer til spørsmål og kommentarer fra salen.

Fra BI deltar rektor og dr. philos Tom Colbjørnsen og dr. oecon og førsteamanuensis Ragnhild kvålshaugen.

Dato og tid: 20. september 2006 kl. 07:50-09:45
Sted: Handelshøyskolen BI, Personalkantinen, 7. et., Nydalsveien 37, Nydalen. Vi anbefaler reise med T-bane nr. 5 i retning Storo til Nydalen. Avgang fra Stortinget kl. 07:24.
Påmelding: www.partnerforum.uio.no

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: