Coaching har gått fra å være en ukjent disiplin til å bli et “must” i enhver organisasjon med respekt for seg selv og sin menneskelige kapital. Nå har selv dronningen av England valgt seg en coach.

En av Storbritannias mest kjente coacher, Samantha Collins i Aspire, er på listen over landets 200 mest fremragende kvinner i britisk næringsliv.

Samantha Collins finner sin plass i topp 200-listen ved siden av kvinner som Linda Bennett i L K Bennett, Anya Hindmarch, Nicky Kinnaird i Space NK, Jo Malone, Sarah Doukas i Storm Model Agency, Elle McPherson, Heather Rabbatts i Millwall Football Club, Jacqueline Gold i Ann Summers og Christine Rucker i The White Company.

Samanthas råd til andre kvinner som vil gjøre suksess i næringslivet er “først og fremst, kjenn deg selv. En selvfølgelighet kanskje, men vanskeligere enn det låter. En profesjonell coach kan hjelpe deg å grave dypere. Vi vet at bare 2 av 5 kvinnelige toppledere noensinne har tatt seg tid til å identifisere hva som driver dem personlig – deres visjoner og verdier. Men når kvinner gjør dette, sier 90 prosent at det har en signifikant innvirkning på deres suksess i arbeidslivet.”

Paals perspektiv: Det samme gjelder etter alt å dømme mannlige ledere. Så når vil den første mannlige coachen ta plass ved kongens bord?

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: