Onsdag 21 april kl 1900 blir det debatt om etikk i coachingbransjen på Litteraturhuset i Oslo.

Møtet starter med en innledning av filosof Øyvind Kvalnes. Kvalnes har doktorgrad i etikk, han har skrevet flere bøker om praktisk filosofi på arbeidsplassen og er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI. Han har også lang erfaring med å holde foredrag, seminarer og kurs for norske organisasjoner innen emner som etikk og verdier, kommunikasjon og ledelse.

Etter innledningen får deltakerne anledning til å jobbe i mindre grupper med såkalte vignetter, eller scenarier, basert på situasjoner som kan oppstå.

Møtet avsluttes med en plenumsdiskusjon og med at ICF (International Coach Federation) Norge og DNCF (Den Norske CoachForening) kort forteller kort om hvordan de jobber med etikk og hvordan de håndterer klager på coacher.

Du melder deg på ved å sende en epost til etikk@finndincoach.no. Det koster 350 kroner hvis du melder deg på før 26 mars, deretter må du ut med en hundrelapp ekstra.

Det er søkt om ICFs CCEU-poeng for dette dialogmøtet.

Vil du vite mer, ta kontakt via ovennevnte epost eller til Envor M. Bjørgo Skårdalsmo på telelefon 90108625 eller Kari Skjaker på telefon 48059716.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: