Paal LeveraasJeg er Paal, og jeg er sertifisert profesjonell co-active coach (CPCC), organisasjons- og relasjons-coach (ORSC) og journalist.

Dersom du, noen av dine medarbeidere, eller teamet som helhet ikke fungerer optimalt, kan individuell coaching, eventuelt kombinert med team-coaching, gi stor effekt.

Spør meg om hvordan jeg kan hjelpe.

Jeg er utdannet coach gjennom The Coaches Training Institute (CTI). Jeg har toppet denne utdannelsen med sertifisering som CPCC (Certified Professional Co-active Coach), en av få sertifiseringer godkjent av den internasjonale coach-føderasjonen ICF (International Coach Federation).

Jeg har også lært meg hvordan jeg coacher mer enn én person av gangen gjennom ORSC-programmet til CTI. ORSC står for Organization and Relationship Systems Coaching.

Hvis du vil forandre noe i livet ditt, utvikle deg selv på spesielle områder, eller ønsker å diskutere en prosess som inkluderer kartlegging og videreutvikling av hele teamet ditt, så er du velkommen til å ta kontakt.

Min egentlige bakgrunn er innen journalistikk og redaksjonell ledelse i norsk presse, spesielt fra Computerworld Norge og digi.no. Førstnevnte avis var jeg ansvarlig redaktør for i perioden 1990 til 1995, og sistnevnte nettsted startet jeg i 1996.

I tillegg til coaching, er jeg frilansjournalist og kommentarskribent. Følg for eksempel med i Paals Perspektiv på ABC Nyheter.

Bla deg gjerne gjennom nettsidene mine for mer informasjon om hva jeg kan gjøre for deg og/eller din virksomhet. Nettsidene er organisert som en blogg.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: