Referanser

Coaching gjør noe med deg. Her er noen utsagn fra mennesker jeg har coachet, gjengitt med tillatelse fra hver enkelt. (Se også profilen min på LinkedIn for ytterligere referanser.)

På en skala fra 0-10? “Helt klart 10. Jeg tror livet de neste årene ville vært HELT annerledes uten dine coachingtimer. Vi får se hvor jeg står om noen år;) Jeg gleder meg allerede til å fortsette videre på reisen! Som et lykkeligere menneske!”

Thomas

Det har vært store, store fremskritt i forhold til min egen styrke og livskraft (…) det er skummelt, som berg og dalbane omtrent, skummelt og ganske deilig. Det gir meg kraft og styrke. Og mot.

KT

Det var lett å bli trygg på deg, og jeg har hele tiden stolt på at du har villet meg vel. Jeg har aldri i mitt liv følt meg så sett som jeg gjorde (og gjør) av deg.

Katja Ulvedal

Jeg er blitt mer reflektert rundt mitt eget liv og mine veivalg (…) Jeg har oppdaget at det går an komme ut av “programmene”, at fordømmelse er dumt – jeg er mer åpen for andre nå. Som coach har jeg opplevd deg som meget dyktig, veldig nær/tilstede, utfordrende.

Rune Semundseth

Jeg er roligere. Jeg er tryggere på meg. Jeg haster ikke så mye lenger. Jeg puster bedre. Jeg sover bedre. Jeg spiser sunnere. Jeg trener mer. Jeg tar bedre vare på meg selv – hele meg. Jeg leser mer. Jeg skriver mer. Jeg er mer ydmyk. Jeg er mer tålmodig. Jeg tenker snillere tanker om meg selv. Jeg er blitt mer bevisst mine verdier – svært nyttig!

Katja Ulvedal

Jeg har opplevd deg som en perfekt coach som elsker det du driver med! Det føles ærlig når du sier at du elsker det du gjør [….] Jeg bruker stadig verktøy du har gitt meg. Jeg er et mer avslappet menneske, og desto mer energisk og lysten på å studere.

Thomas

Paal er veldig dyktig, han hører skikkelig etter, og utfordrer deg på å gå i dybden. Han er lydhør for hvor du er i din egen prosess, men du må også være flink til å stille krav. Ikke vær redd for det, for selv om han virker veldig vennlig og hensynsfull, så tåler han det hvis du ber han om å gi deg et tupp i rumpa hvis du ikke holder fokus på big A!

KT

Jeg har oppnådd at beslutningen om karriereskifte er tatt, alt det formelle er på plass og jeg begynner for fullt i ny jobb med det som for meg vil være nye utfordringer. Jeg føler at jeg har tatt en riktig beslutning og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg mener at jeg har fått mer “ro i sjelen” og en visshet om at jeg gjør noe som for meg er riktig. Mulighetene for et bedre og mer helhetlig liv synes bedre i og med at jeg i større grad blir min egen herre med større fleksibilitet og bedre styring av egen tid.

AJ

Det var august, sommeren var på hell og motet og pågangslysten likeså! Jeg hadde etablert eget firma, fått dagpenger under etablering og hadde før sommeren vært full av optimisme, pågangsmot, lyst og kampvilje. MEN å starte opp for seg selv i løpet av to sommermåneder var tungt, det fikk jeg snart erfare. I august var ingenting på plass, overalt hvor jeg snudde meg så jeg bare håpløshet, ikke hadde jeg hjemmeside, ikke ante jeg hva som skulle stå på hjemmesiden, ikke hadde jeg kontor, samarbeidspartnere manglet jeg, økonomien var dårlig, troen på meg selv var for sterkt nedadgående og frustrasjonene bare økte. (Les resten.)

Pin It on Pinterest

Share This