Bra bøker

«Bare bra bøker» handler om nettopp det: bra bøker.

Lenker i disse omtalene vil ofte være kickback-lenker, spesielt fra Amazon.com. Hvis du handler via lenken går noen øre tilbake til Tirsdag morgen.

Dumhetens paradoks

Bør du dumme deg ned for å klatre raskere opp karriérestigen? Ja, faktisk. Det er dumhetens paradoks.

3 tips for bedre fokus

Fokus og oppmerksomhet er mangelvare, og det lille vi har igjen er det stor konkurrranse om. Så handler det egentlig bare om å ta regi i eget hode.

Føles jobben meningsløs? Kanskje den er det

I 1930 spådde John Maynard Keynes at teknologien ville ha utviklet seg så mye ved årtusenskiftet at arbeidsuka ville være på 15 timer. Han hadde rett, men noe gikk galt.

Taushet er ikke alltid gull

Alle selskap i verden sier de vil ha ærlighet, kreativitet og innovasjon. Hvorfor er det så vanskelig? Det er Margaret Heffernan som spør. Bedriftslederen, gründeren, forfatteren og foredragsholderen er opptatt av taushet. – Det er mye taushet i arbeidslivet. Taushet...

Selvbedrag som forretningsidé

Selvbedrag som forretningsidé

«Verden vil bedras», sier vi, og kunne kanskje tilføyd: «Og hvis ingen andre vil bedra oss, får vi gjøre det selv». For så gjerne vil vi iblant tro noe vi vet ikke er sant at vi overbeviser oss selv om at det er sant likevel.

read more

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest