Lest, sett og hørt

Verden, og ikke minst den digitaliserte delen av den, er full av skitt og kanel. Her får du kanel. Ting jeg har lest, sett eller hørt og som jeg tror du også vil ha glede av.

Ondskapens eksperiment

Kan vi alle bli onde? Er noen mennesker onde, mens andre ikke? Det er store spørsmål. Et kjent vitenskapelig bevis på menneskets iboende ondskap blir nå påstått å være skuespill. Nina Kristiansen, ansvarlig redaktør i forskning.no, skriver om Stanford Prison...

read more

For kvinner er mobilen sosial Bruker den på do, i sengen, men ikke i jobbintervju

Stort sett bruker kvinner verden over mobiltelefonen til å balansere jobb og fritid, og den er i mindre grad enn forventet et hjemmekontor. «Vi ser at høyt utdannede yrkesaktive kvinner primært bruker mobilen til underholdning, å holde kontakten med venner og familie, og for å få en pause fra sin ellers travle hverdag», sier Dr. Erica Gibson i Telenor Group.

read more

HR = humans & robotics

Topplederen i investeringsselskapet har redefinert betydningen av forkortelsen «HR». Nå betyr det «humans and robotics».

read more

Millennials-bløffen

I 1999 skulle The Millennial Bug føre til verdens undergang den 31. desember. Tusenårsbomben viste seg å være en fislete kinaputt. Nå er det tusenårsgenerasjonen som skal snu opp ned på verden slik vi kjenner den.

read more

Meld deg på ukebrevet her.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This