Lest, sett og hørt

Verden, og ikke minst den digitaliserte delen av den, er full av skitt og kanel. Her får du kanel. Ting jeg har lest, sett eller hørt og som jeg tror du også vil ha glede av.

For kvinner er mobilen sosial Bruker den på do, i sengen, men ikke i jobbintervju

Stort sett bruker kvinner verden over mobiltelefonen til å balansere jobb og fritid, og den er i mindre grad enn forventet et hjemmekontor. «Vi ser at høyt utdannede yrkesaktive kvinner primært bruker mobilen til underholdning, å holde kontakten med venner og familie, og for å få en pause fra sin ellers travle hverdag», sier Dr. Erica Gibson i Telenor Group.

les mer

HR = humans & robotics

Topplederen i investeringsselskapet har redefinert betydningen av forkortelsen «HR». Nå betyr det «humans and robotics».

les mer

Millennials-bløffen

I 1999 skulle The Millennial Bug føre til verdens undergang den 31. desember. Tusenårsbomben viste seg å være en fislete kinaputt. Nå er det tusenårsgenerasjonen som skal snu opp ned på verden slik vi kjenner den.

les mer

Lønnsomt å si unnskyld

Rådgivere til  politikere og toppledere har skjønt at det kan lønne seg å si unnskyld. De som ennå ikke har sett verdien av å legge seg flat når de har tråkket i salaten, kan nå få det sort på hvitt. Benjamin Ho og Elaine Liu har undersøkt om det lønner seg for leger...

les mer

Norge – ikke helt som det ser ut?

«Vi er rike. Dere er det ikke. Punktum.» Den amerikanske frilanseren Bruce Bawer, bosatt i Oslo, har gjennomskuet oss. Med Oslo-gatene fulle av narkomane uten behandlingstilbud, motorveiene fulle av gamle vrak, og ikke minst den norske vanen med å ta med seg matpakke...

les mer

Meld deg på ukebrevet her.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This