17.03.2020 | Korona, Lest siden sist

Korona: Hvorfor vi må handle raskt

Når samfunnet stenger ned mens den synlige virkeligheten består av stort sett friske mennesker som går på tur kan det være vanskelig å forstå og akseptere omfanget av tiltakene som gjennomføres. Artikkelen Coronavirus: Why You Must Act Now er en overbevisende gjennomgang av covid-19, hvordan det sprer seg og hvilken forskjell tiltak eller ikke-tiltak utgjør. Artikkelen ble fulgt opp av Coronavirus: The hammer and the dance.. I denne artikkelen av Henrik Vogt beskyldes forfatteren Tomas Pueyo og artiklene for å være lite vitenskapelig fundert og antyder at dette er et content marketing-fenomen av en selvoppnevnt koronainfluenser. Døm selv.

Stikkord: Korona

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: