Tom Erik Støwer og Kim Bredesen vil, som mange av oss (heldigvis), redde verden. Deres bidrag er å gjøre livet mindre stressende for biene. I et intervju jeg gjorde med dem for Dataforeningen i forbindelse med Software 2020 fortalte de om sin bijobb ved siden av konsulenttilværelsen i Webstep: å koble bikuber på nett slik at de kan fjernovervåkes. Les mer om prosjektet her.

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This

Delt glede = dobbel glede. Hvis dette ga deg noe, gi det videre!

%d bloggere liker dette: