25.11.2019 | Lest siden sist

Psykologiske kontrakter

Rolleklarhet, relasjon til nærmeste leder, relasjoner til kolleger, autonomi, anerkjennelse, tillit: dette er noen av ingrediensene i en psykologisk kontrakt. Måten du koker det sammen på kan bety forskjellen på om en verdifull medarbeider blir eller går. Siste utgave av det utmerkede epostbrevet fra fjellcoachen Hedvig Rognerud handler om et forskningsarbeid knyttet til betydningen av psykologiske kontrakter.

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: