Den beste måten å sikre ditt fremtidige «du» er å sikre vårt fremtidige «oss», sier Jonathan Sacks.

«Jeg tror fremtidens antropologer vil se på bøkene vi leser om selvhjelp, selvrealisering, selvfølelse. De vil se på hvordan vi snakker om moral som å være sann mot seg selv, måten vi snakker om politikk som individuelle rettigheter, og de vil se på dette vidunderlige nye religiøse ritualet vi har skapt. Du vet hva jeg mener? Vi kaller det ´selfie´. Så vil de konkludere med at det vi tilber i vår tid er selvet, meg-et, jeg-et.»

Foredrag? Coaching? Team-prosesser? Ta kontakt for uforpliktende prat

Se det tankevekkende foredraget:


Oppslagsfoto: Libreshot – Boy alone under the bridge (CC0)

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: